Готуємо разом з малечею: закуска "Новорічна гірлянда"

Події

Пропонуємо вам дуже просту у приготуванні закуску, яка прикрасить святковий стіл.

Інгредієнти:

три болгарських перчини;
300 г домашнього сиру;
2 зубки часнику;
кріп;
зелена цибуля; 
сіль.

Приготування:

Сир добре розтерти, додати подрібнені кріп і зелену цибулю, розчавлений часник, посолити за смаком і ретельно вимішати.

Перчини вимити, очистити від насіння, наповнити підготованою сирною масою і покласти на 2-3 години в холодильник.

Коли перці добре охолонуть, а начинка застигне, порізати їх кільцями товщиною 1 см, викласти на таріль і прикрасити зеленню.

Можна ж взяти невеличкі блюдця, викласти на них закуску, поставити на стіл хвилястою лінією та оздобити маленькими свічками, а коли ви вимкнете світло і запалите свічечки, на вашому столі яскравими вогниками запалахкотить новорічна гірлянда.

Аби страва виглядала святково, беріть перчини різного кольору – жовтогарячі, червоні та зелені.

До речі, до приготування цієї закуски залучайте своїх маленьких помічників. Дитина зможе перемішати сир, начинити перець, викласти кружальця на таріль та оздобити її.

Тільки уявіть, як пишатиметься малеча, коли ви скажете всім, що цю страву, яка виявилася найсмачнішою, готували не ви, а 5-річна Катруся чи 6-річний Олесик.

Читайте також: 

Кулінарні підсумки: 5 найкращих рецептів 2020 року 
Три рецепти страв з риби для новорічного столу: канапе, пиріг і суп 
Мариновані кабачки за 15 хвилин: простий рецепт від шеф-кухаря

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *