Вечеря нашвидкоруч: рибна запіканка з рисом

курйози

Спробуйте приготувати рибну запіканку, вона готується дуже швидко, але близькі довго будуть дякувати за це блюдо. Для приготування можна брати будь-яку рибу.

Рибна запіканка з рисом

Інгредієнти

рибне філе- 800 гр

рис – 100 гр

яйця – 4 шт

сметана – 100 гр

цибуля – 1 шт;

сіль, перець чорний мелений за смаком

Покроковий рецепт

Крок 1: філе пропускаємо через м'ясорубку.

Крок 2: промиваємо рис і відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Крок 3: підсмажуємо цибулю на рослинній олії до напівпрозорості, але можна додати в рецепт і сиру цибулю.

Крок 4: змішуємо яйця з сіллю.

Крок 5: в окремій мисці змішуємо філе з рисом і цибулею, перемішуємо і солимо. Додаємо сметану і яйця. Все перемішуємо.

Крок 6: на деко, змащене олією, розкладаємо рівним шаром рибну масу. Перед тим, як відправити запіканку в духовку змастіть її зверху сметаною.

Крок 7: випікати 35 хвилин при 180 градусах. Не витягуйте відразу запіканку з духовки, залиште її ще на 5-10 хвилин. Вона просочиться соком і будемо м'яка і поживна.

Крок 8: подавати до столу можна як в гарячому, так і холодному вигляді, розрізавши запіканку на порційні шматки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *