Яєчні конвертики з сиром і шинкою до сніданку

курйози

Ситна і смачна страва “з родзинкою”, яке можна приготувати всього з трьох інгредієнтів, – апетитні, ніжні і рум'яні яєчні конвертики з шинкою і сиром.

Яєчні конвертики з сиром і шинкою

Інгредієнти

яйця – 4 шт.

шинка – 130 г

сир твердий – 100 г

олія рослинна (для смаження) – 1-2 ч. ложки

петрушка свіжа – 1 гілочка

Покроковий рецепт

Крок 1: натріть шинку і сир на дрібній тертці.

Крок 2: в окрему ємність розбийте яйця і злегка збийте виделкою, щоб білки і жовтки змішалися.

Крок 3: розігрійте сковороду на середньому вогні і змастіть рослинною олією. Влийте порцію збитих яєць і розподіліть по сковороді, щоб вийшов тонкий яєчний млинець. Смажте млинець приблизно 1-2 хвилини, поки яєчна маса не “схопиться”.

Крок 4: потім переверніть яєчний млинець на інший бік. У центр млинця викладіть трохи шинки і натертого сиру.

Крок 5: згорніть яєчний млинець з начинкою конвертиком. Обсмажте конвертик ще 20-30 секунд.

Крок 6: прикрасьте страву подрібненою зеленню і подайте до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *