В Україні від 19 грудня змінені умови та графіки роботи кафе й ресторанів: нові правила

Коронавірус

Від суботи, 19 грудня, заклади громадського харчування – кафе, ресторани – працюватимуть на годину довше – до 23:00 замість нинішніх 22:00. Водночас чек має бути проведений до 22:00, а відвідувачі зможуть перебувати в закладі до 23:00.

Відповідне рішення про зміни до карантинних обмежень Кабмін ухвалив у понеділок, 14 грудня, анонсувавши їхнє введення ще 9 грудня.

Графік роботи кафе та ресторанів у грудні 2020 року, січні та лютому 2021 року:

До 18 грудня включно: від 07:00 до 22:00 робота дозволена, від 22:00 до 07:00 робота заборонена (крім доставки та замовлень на винос).
Від 19 грудня до 30 грудня: від 07:00 до 23:00 робота дозволена (чек слід провести до 22:00), від 23:00 до 07:00 робота заборонена (крім доставки та замовлень на винос).
Новорічна ніч, 31 грудня – 1 січня: від 07:00 31 грудня до 01:00 1 січня робота дозволена.
Від 1 до 7 січня: від 07:00 до 23:00 робота дозволена (чек слід провести до 22:00), від 23:00 до 07:00 робота заборонена (крім доставки та замовлень на винос).
Від 8 до 24 січня: робота закладів харчування повністю заборонена через загальноукраїнський локдаун. Дозволена лише доставка та замовлення на винос.
Від 25 січня до 28 лютого: від 07:00 до 23:00 робота дозволена (чек слід провести до 22:00), від 23:00 до 07:00 робота заборонена (крім доставки та замовлень на винос).

Нагадаємо, в Україні від початку доби 8 січня до початку доби 25 січня триватиме локдаун, який в уряді назвали “зимовими канікулами”. Разом із тим, до кінця лютого в країні подовжено чинні обмеження “помаранчевої” зони, які діють щодня, і режим надзвичайної ситуації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *